Tel.: 004-0745-494614 |
E-mail: szallas@hetvezer.ro

Csapatépítés

A felhőtlen munkavégzésért…

Lazítson a kollégáival!

Csapatépítő, esetleg kiégés elleni tréninget szervezne, netán megbeszélné az ügyes-bajos dolgokat munkatársaival? És mindezt lehetőleg a cég falain kívül? Válassza a Hétvezér Panziót és Kulcsosházat Székelyföld szívében! Személygépkocsival és busszal is megközelíthető, a járműve(ke)t pedig bátran hagyhatja a zárt parkolóban.

A sikeres csapatépítés kulcsa a szakember tréner és a megfelelő helyszín által létrejött szinergia, hogy együtt csapatként közösen tudják összehangolni a vállalati és az egyéni érdekeket. Egy  boldogabb, összeszokott munkaközösség és hatékonyabb működő vállalat könnyebben tud megbirkózni a folyton változó kihívásokkal.

17 szobában bőven jut hely kényelmesen 34 személynek, sőt szükség esetén pótágy is kérhető. Előadások és tréningek rendelkezésére áll a harminchat személyes ebédlő, és a több mint egy hektár területen fekvő szabadtéri környezet, emellett ingyenes Wi-Fi-vel is csatlakozhat a világhálóhoz.

A megbeszélések után többek között a focipályán és a pingpongasztalnál (http://hetvezer.ro/szolgaltatasaink/) szórakozhat, lazíthat, esténként pedig tábortűz mellett, illetve a filagóriákban borozhat a társaság. Amennyiben túrázni támad kedvük, a Zete-tanösvényt is választhatják. Új wellness szolgáltatásként a két dézsafürdő és a hordószauna is a rendelkezésére áll.

A hamisítatlan erdélyi környezet és a dombvidéki friss levegő mindenkire jótékonyan hat, innen biztosan maradandó emlékekkel és új ötletekkel tér majd vissza a mindennapokba.

 


Foglalási Űrlap
Áraink 2019-re: Főszezonban a panzió épületében a szállásdíj 18 euró/fő/éj.

12 éven aluli gyereknek 30%-os kedvezményt biztosítunk, 3 év alatt a szállás ingyenes.

A kulcsosházak bérleti díja:
– az 1-es számú, bal oldali 8 személyes kulcsosház 150 euró/ház/éj;
– a 2-es számú, jobb oldali kulcsosház 14 személy részére 200 euró/ház/éj, kevesebb létszám esetén az ár csökken.
Bőséges reggelivel : +6 euró/fő/nap.
Ezért az árért használhatják a területen található valamennyi szórakozási és kikapcsolódási eszközünket.

Főszezonon kívüli időszakokban az árak csökkenek.