Tel.: 004-0745-494614 |
E-mail: szallas@hetvezer.ro

Vendégkönyv

Kíváncsiak vagyunk a véleményére!

Kérjük, ossza meg véleményét, észrevételeit. Köszönjük!

 
 
 
 
 
 
 
 
* -al jelölt mezőket szükséges kitölteni
Az Ön e-mail címét segol sem hassználjuk fel.
Az Ön bejegyzése az adminisztrátor jóváhagyása után jelenik meg.
Szilágyi Zsófia Szilágyi Zsófia - Debrecen - 2016-08-20 - 11:58:
Azt hiszem, hogy akkor történik valami igazán csodálatos az ember életében, amikor nem tudja egészen pontosan összefoglalni a gondolatait, csupán az élmény nyújtotta vad, lüktető érzés dolgozik benne szüntelen. Mikor egy számodra ismeretlen vidék olyan érzelmeket hív elő belőled, amelyeket nemcsak, hogy a saját környezeted nem hívott elő, de még azt sem tudtad, képes vagy ilyeneket megélni… Mikor egy számodra idegen társaság olyan benyomást tesz rád, hogy soha nem adott bizalmat szavazol meg nekik. S most, ahogy visszaolvasom a soraimat, csak megerősít abban, hogy képtelen vagyok szavakkal visszaadni ezt az 1 hetet! Egyszerűen hagyom, végezze csak az érzés a maga munkáját bennem! Otthon voltam veletek, nálatok! Öletés, csókok! Kivételes emberek vagytok ♥. Üdv. Zsófi. Ui.: a picibaba-kutyát sűrűn szeretgessétek helyettem is ♥.
Szaszák György Szaszák György - Békéscsaba - 2016-08-09 - 10:55:
Csodálatos öt napot töltöttünk el a panzióban. Minden tökéletes volt: a hangulatos szobák, a nagyon finom és bőséges ételek, a szép környezet, a figyelmes és udvarias kiszolgálás. Nagyon köszönjük Csillának a kedvességét, segítőkészségét. Székelyföldre utazóknak feltétlenül ajánlom a Hétvezér Panziót!
Hedrich Rita Hedrich Rita - 2016-07-27 - 19:50:
Tegnap érkeztünk haza, már másodszor nyaraltunk ott. Mindenkinek ajánlani tudom, gyönyörű hely! Ritkán találkozik az ember olyan kedves emberekkel, mint a háziak, és az ott élő emberek!!! Köszönjük Csilla a kedvességed, reméljük, még találkozunk! A Mózes család...
Sütő Sándorné Sütő Sándorné - Tiszaújváros - 2016-07-24 - 17:50:
2016. június közepén töltöttünk egy hetet az 1. kulcsosházban, ami mindennel fel volt szerelve. Tisztaság, igényesség és vendégszeretet jellemző a panzióra és a működtetőire. A feltálalt ételek finomak és bőségesek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Sütőné Éva, Tiszaújváros.
Jónás Kata Jónás Kata - Dunaújváros - 2016-07-20 - 19:03:
Mi most jöttünk haza Erdélyből és nagyon jó élményekkel távoztunk! Az egyik kulcsosházat kaptuk meg, ami nagyon tágas, tiszta és jól felszerelt volt! Félpanziós ellátást kértünk, ami finom, házias és bőséges volt. Fiam minden nap reggel és este is elmondta, hogy „anya ez a fogás is felkerült az isteni listára”. Öröm volt nézni, ahogy evett! Volt olyan nap, amikor a panzióban is sokat tartózkodtunk, de akkor sem unatkoztunk, mert tollasoztunk, fociztunk, medencéztünk, pingpongoztunk és trambulinoztunk, ami a legjobban tetszett! Csilláék is nagyon kedvesek, és mindenben a segítségünkre voltak. Olyan érzésem volt, mintha egy rokonomat látogatnám meg. Mindenkinek szeretettel ajánlom a Hétvezér Panziót! Remélem, találkozunk még és mindent nagyon köszönünk!
Dulainé Borsós Rózsa Dulainé Borsós Rózsa - 2016-06-23 - 14:14:
Most érkeztünk haza, rengeteg élménnyel. Ideális pihenőhely. A szállás nagyon rendben volt, tisztaság mindenhol. Csilla remek asszony, mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Elkápráztatott a finomabbnál finomabb ételekkel, bőséges reggelikkel, ízlésesen tálalt vacsorákkal. Mindig készséggel állt minden kérdésünk, kérésünkhöz. Programokat egyeztettünk, segített a szervezésben. Ajánlani tudom mindenkinek.
Horváth Szabolcs Horváth Szabolcs - 2015-06-14 - 20:52:
Kedves Csilla! Köszönjük a felejthetetlen hetet, a kiváló ellátást és a finomabbnál finomabb ételeket. Nagyon meg vagyunk elégedve, az a hét sokáig megmarad emlékeinkben. A viszontlátás reményében... Üdvözlünk: Szabolcs és Anna.
Dézsy Eszter Dézsy Eszter - Ózd - 2014-02-27 - 12:21:
Kiváló kiszolgálás, nagyon kedves, segítőkész tulajdonos. Mesebeli táj, a panzió a legszebb hét határon túl is! Életem legszebb nyaralását töltöttem itt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ja, az étkezést a panzióban nem szabad kihagyni! Változatos, ízletes ételek, mennyei!
Kovács János Kovács János - 2012-08-12 - 13:13:
Nagyon köszönjük a kiváló ellátást az egész Lőrincz családnak! Nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük, még találkozunk.
Vas Edmond Vas Edmond - 2012-06-03 - 13:41:
Hálával és köszönettel gondolunk rátok a szíves vendéglátásért, a gondoskodásért. Az ízletes ételeket és az isteni gyógyteádat még sokáig emlegetjük. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat nálatok. Ha tehetjük, mindenképpen visszatérünk. Üdvözlettel: Vas Edmond és társai.
Ódor Árpád Ódor Árpád - 2012-05-31 - 10:30:
Kedves Csilla! Két év után ismét nagyon elégedettek vagyunk a szíves vendéglátásával! Ódorék.
Zentay Ágnes Zentay Ágnes - 2012-05-07 - 22:09:
Kedves Csilla, Magor és Attila! Köszönjük a szép szállást és a csodás ételeket. Nagyon jól éreztük magunkat, szeretnénk még visszatérni. Ági & Mátyás.
Karoly Nagy Karoly Nagy - 2012-02-02 - 11:20:
Jó volt esténként megpihenni, az egész napos motoros túrák fáradtságait kipihenni ebben a csodálatos panzióban, egy-két kupica szilva- vagy áfonyapálesz társaságában, és jóllakni Csilláék finom főztjéből. Sajna a tavalyi év kimaradt, de idén ismét megyünk. Addig is sok szép napot a vendéglátóknak. És persze az ott pihenő vendégeknek.
Újhelyi Ildikó Újhelyi Ildikó - 2012-02-01 - 13:28:
Ez a hely és a vendéglátás lehetne a világ nyolcadik csodája! Remélem, egyszer még visszatérünk!
Kecskemétiné Csarmaz Etelka Kecskemétiné Csarmaz Etelka - Hódmezővásárhely - 2011-12-31 - 14:15:
Kedves Csilla és Attila! 2011. augusztus végén töltöttünk Önöknél egy felejthetetlen hetet. Mind a tizennégyen nagyon jól éreztük magunkat. A táj szépsége lenyűgöző. Tényleg olyan minden a valóságban is, mint a képeken. A kaja finom és bőséges volt. A házigazdák vendégszeretetét tanítani kellene. Ami egy pici negatívum: 14 fős csapatunknak az egy hűtőszekrény kicsinek bizonyult. Mi igazán jól éreztük magunkat, sokfelé eljutottunk, megérte a hosszú és fárasztó autózás. Köszönünk mindent. Kecskemétiné és családja Hódmezővásárhelyről.
Antal Emil Antal Emil - Heves Megye - 2011-09-23 - 19:07:
A Heves Megyei Tűzoltószövetség vezetősége köszöni a szíves vendéglátást, a jó kajákat és a sok-sok figyelmességet.
Katalin Kraftsik Katalin Kraftsik - 2011-08-12 - 21:42:
11 órát utaztunk a 3 és 5 éves gyerekeinkkel, de megérte! 8 teljes napot töltöttünk ezen a gyönyörű helyen, és sikerült testileg, lelkileg feltöltődni ez idő alatt. Amit a képeken láttok, pontosan olyan a valóságban is, de ha ehhez érezzük még azt a tiszta levegőt, a fenyves illatát, látjuk reggel a hegyeket, a mosolygós arcokat, és azok a levesek… Nagyon-nagyon jó volt! Szívszorító a Hargita tetején állni, vagy az ezeréves határig autózni. Varság kihagyhatatlan, a gyerekek gumicsizmában, a patakban órákig, utána málnát szedni az út mentén – nagyszerű nap volt. A korondi kerámia pedig már a mi konyhánkat is díszíti. Köszönjük!
Varga Terézia Varga Terézia - 2011-06-20 - 18:23:
2004-ben felejthetetlen napokat töltöttünk a Panzióban és Erdélyben. Mindenkinek ajánlani tudom. Azóta is visszavágyunk.
Judit Varga Judit Varga - 2011-05-16 - 14:44:
Csodálatos hely, vendégszeretet, na és Csilla főztje mindent felülmúlt. Felejthetetlen igazi erdélyi ízek, illatok. Csend és nyugalom.
Aranka Vadnai Aranka Vadnai - 2011-03-17 - 20:23:
A panzió és a környéke is szép, azonban a tulajok kedvessége, közvetlensége és a vendégekhez való viszonya KIVÁLÓ! A finom teákról és kajákról már nem is beszélek! Próbálja ki Mindenki! Nagyon felejthetetlen hetet töltöttünk ott el a férjemmel! Még a derékfájása se akadályozta, hogy jól érezze magát! Köszönjük, Csilla, Attila, Hunor és Magor!